Fysiikkavalmennus, hyppytekniikka, dobo   
Koira-Tallin urheilukoirien fysiikkavalmentaja Hanna el-Khouri (Jumping el-K) on myös hyppytekniikkavalmentaja ja agilityvalmentaja. Hanna on kilpaillut niin agilityssä kuin useissa muissakin lajeissa, mm. pelastuskoirien rauniokokeissa, ja hän on myös rauniokouluttaja.

Koirien fyysisen toimintakyvyn kehittäminen ja ylläpitäminen sekä fysiikkavalmennus vaativissakin tehtävissä ovat Hannan intohimo. HYPPYTEKNIIKKAKURSSIT AGILITY- JA PK-KOIRILLE

Sisältää aloitusluennon etänä.

Sopii sekä aloitteleville, että jo hyppytekniikkaa treenanneille koirille. 

Hyppytekniikka on tärkeää sekä oikeanlaisen hyppäämisen, kehonhallinnan ja tasapainon kannalta, mutta myös ehkäisemään loukkaantumisia.

Kurssilla tutustutaan hyppytekniikan treenaamisen perusteisiin (Susan Salon metodi). Kurssi sopii koirakoille, jotka ovat kiinnostuneet hyppäämisen harjoittelemisesta hyppytekniikkaharjoitteiden avulla. Hyppytekniikkasarjat ovat koirille nopeus-ketteryyysharjoitteita. Niillä koira saa mahdollisuuden opetella hyppäämisessä tarvittavia taitoja turvallisesti. Meille ne antavat mahdollisuuden tarkastella koiran taitoja ja kropan käyttöä ja mahdollisuuden kehittää niitä osa-alueita, joissa se vahvistamista tarvitsee.
Hyppytekniikkakurssi aloitetaan etäluennolla, jolla perehdytään hyppäämiseen taitona sen eri osa-alueiden kautta - fyysinen suoritus, arviointitaidot.. Luennolla on varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Käytännön harjoitukset aloitetaan perustekniikan parista kokoamisesta ja ponnistamisen painonsiirrosta, edeten laukan pituuden säätelyyn, taipumisen harjoitteisiin ja erilaisiin arviointitehtäviin.

Harjoitukset sovitetaan koirakkokohtaisesti. Pienryhmät max. 3 koirakkoa/tunti, yksi koira treenaa kerrallaan.

DOBO:

Tule mukaan rentoutumaan yhden kerran dobotunnille, joka on tarkoitettu koirille ja ohjaajille yhteiseksi hyvän mielen hetkeksi. 
Dobo on tehokas tapa harjoittaa koiran ja myös ohjaajan lihaskuntoa. Lisäksi dobo kehittää tasapainoa, kehon hallintaa ja liikkuvuutta. Voit tulla tunnille kokeilemaan doboa, tai jatkamaan dobon harjoittelua jos olet ennen käynyt. 

Koira-Tallilla käytössäsi ovat Dobon SOLA-pallot.

Dobo on myös tehokas tapa pitää huolta urheilukoiran fysiikasta, jos treenaat ja kisaat erilaisissa lajeissa joissa koiran fysiikkaan kohdistuu erityistä rasitusta.  Harrastuskoiran fyysinen harjoittelu

Luento ja ohjatut käytännön harjoitukset kuudelle koirakolle. Mahdollisuus myös kuunteluoppilaspaikkaan.
Erityisesti harrastuskoiran fyysisestä hyvinvoinnista huolehtiminen on oleellista treenien ja kisojen pohjalla.

Fysiikkavalmennus on tehokas tapa tutustua keinoihin huoltaa omaa koiraa.
Hyvällä fysiikkavalmennuksella on myös merkitystä koiran kehon lihaskunnon rakentumiseen.


Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.