Reaktiivisten koirien omat kurssit   
Moni koira kokee syystä tai toisesta toisten koirien läsnäolon kiihdyttäväksi. Vaikka Koira-Tallin kaikilla kursseilla koirilla on työskentelyrauha, haluamme tarjota myös reaktiivisille koirille ja heidän ohjaajilleen mieluisia harjoituksia.

Reaktiivisten koirien kursseilla käydään läpi myös reaktiivisuuden pohjalla olevia syitä tieteen, koiralähtöisyyden ja koiran hyvinvoinnin pohjalta, ja mietitään kouluttajan kanssa kunkin koiran omat edellytykset harjoitusten onnistumiseen. 

Kouluttaja Nina Lekkerimäki, eläintenkouluttaja AT (EAT) on perehtynyt reaktiivisuuteen vuosien aikana sekä omien reaktiivisten koiriensa kautta, mutta myös tieteeseen perustuen. Nina on suomentanut Emma Parsonsin kirjan Ääni rauhoittaa, ja kouluttaa myös tunnetilojen muokkausta naksutinta apuna käyttäen. 

Kursseilla ohjaajat saavat työkaluja koiran reaktiivisen käytöksen vähentämiseen ja koiran hyvinvoinnin lisäämiseen arjessa.
Lisäksi harjoitellaan monia koiran itsevarmuutta lisääviä mukavia asioita sekä perehdytään koiran toivomien palkkioiden oikeanlaiseen ja tehokkaaseen käyttöön. 

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.