Nosework alkeet
Kurssipäivä
12.10. - 09.11.23
 
Ajat
torstaisin, 19:00-19:50
 
Sijainti
Koira-Talli Keuksuontie 12 F B-puoli
 
Runko
5 käytäntötuntia
 
Hinta
EUR 175.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Kouluttaja
 
Osallistujat
maks. 4, paikkoja vielä saatavilla
 
Huomioitavaa
NOSEWORK / HAJUTYÖSKENTELYN ALKEET
Koirille haistelu on lajityypillistä käytöstä ja siksi tämä kurssi sopiikin hyvin kaikille ja kaikenikäisille, karvoihin katsomatta. Tällä kurssilla koira pääsee toteuttamaan luonnollista käytöstään ja te saatte yhteistä kivaa tekemistä!
Nosework – alkeiskurssilla opetellaan tunnistamaan noseworkin ykkösluokan haju, eukalyptushydrolaatti tai joku muu toivomasi haju (ilmoita etukäteen kouluttajalle) tutustuen hajutyöskentelyyn ja koiran etsimiskäytökseen. Työstetään omalle koiralle sopivaa palkkaamista ja ehdollistetaan koiraa etsittävään hajuun sekä harjoitellaan koiran käytöksen vahvistamista palkkasanaa tai -merkkiä käyttäen. Kurssin hintaan kuuluu eukalyptushydrolaattipullo, jonka saatte mukaanne ensimmäisellä kerralla.
Kurssilla on maksimissaan neljä koiraa, ja koirat harjoittelevat yksitellen ilman häiriötä. (Hallissa on iso välisermi näköesteenä, hallin toisella puolella saattaa olla muita koiriensa kanssa harjoittelemassa). Yhden koiran harjoitellessa toiset koirat odottavat omissa autoissaan. Huolehdittehan, että koiralla on autossa turvallinen olo, se on häkissä tai veräjän takana sekä ilmanvaihto ja lämpötila kunnossa! Omistajat voivat halutessaan seurata toistensa koulutushetkiä, sivusta seuraamalla saa itsellekin paljon vinkkejä!
Kurssille ei vaadita pohjataitoja, kouluttaja Anu opastaa teitä kädestä pitäen. Kaikki koulutus tapahtuu positiivisen vahvistamisen avulla sekä palkkioita käyttäen iloisella mielellä! Paljon nameja ja muutama lempilelu mukaan.
Kouluttaja lähettää kurssikirjeen alkuohjeineen hieman ennen kurssin aloitusta. Kouluttajan yhteystiedot: elainkouluhop@gmail.com, puh. 0400 786 224 / Anu.
 
Koulutuspäivät
12.10.
19.10.
26.10.
02.11.
09.11.
 
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.