Nosework/ hajutyöskentely jatko 5 krt kurssi

Ajanjakso
12.10. - 09.11.23
 
Ajat
torstaisin, 19:00-20:30
 
Sijainti
Koira-Talli Keuksuontie 12 F B-puoli
 
Runko
10 käytäntötuntia
 
Hinta
EUR 175.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Kouluttaja
 
Osallistujat
maks. 2Täynnä
 
Huomioitavaa
NOSEWORK / HAJUTYÖSKENTELYN JATKO
 
Kurssille voit osallistua jos olet jollain muotoa jo tutustunut hajutyöskentelyn alkeisiin. Koirille haistelu on lajityypillistä käytöstä ja siksi tämä kurssi sopiikin hyvin kaikille ja kaikenikäisille, karvoihin katsomatta. Tällä kurssilla koira pääsee toteuttamaan luonnollista käytöstään ja te saatte yhteistä kivaa tekemistä!
Nosework jatkoryhmässä jatketaan hajutyöskentelyyn tutustumista etsien esim hydrolaattia ( eucalyptus/laventeli/laakerinlehti), kongia tai vaikkapa kanttarellia. Voit itse valita etsittävän hajun. Työstetään omalle koiralle sopivaa palkkaamista ja ehdollistetaan koiraa etsittävään hajuun sekä harjoitellaan koiran käytöksen vahvistamista palkkasanaa tai -merkkiä käyttäen.
Kurssilla on maksimissaan neljä koiraa, ja koirat harjoittelevat yksitellen ilman häiriötä. (Hallissa on iso välisermi näköesteenä, hallin toisella puolella saattaa olla muita koiriensa kanssa harjoittelemassa). Yhden koiran harjoitellessa toiset koirat odottavat omissa autoissaan. Huolehdittehan, että koiralla on autossa turvallinen olo, se on häkissä tai veräjän takana sekä ilmanvaihto ja lämpötila kunnossa! Omistajat voivat halutessaan seurata toistensa koulutushetkiä, sivusta seuraamalla saa itsellekin paljon vinkkejä!
Kaikki koulutus tapahtuu positiivisen vahvistamisen avulla sekä palkkioita käyttäen iloisella mielellä! Paljon nameja ja muutama lempilelu mukaan.
Kouluttaja lähettää kurssikirjeen alkuohjeineen hieman ennen kurssin aloitusta. Kouluttajan yhteystiedot: elainkouluhop@gmail.com, puh. 0400 786 224 / Anu.
 
Maksu luontoisetupalveluilla sallittu
ei
 
Koulutuspäivät
12.10.
19.10.
26.10.
02.11.
09.11.
 
Kurssi on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon.
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.