Teinikoirakurssi

Kategoria
 
Ajanjakso
14.04. - 19.05.24
 
Ajat
sunnuntaisin, 20:00-20:50
 
Sijainti
Koira-Talli Keuksuontie 12 F
 
Runko
6 käytäntötuntia
 
Hinta
EUR 210.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Osamaksut sallittu
kyllä, 2 erää
Eräpäivä Määrä
Ilmoittautumispäivänä    105.00 EUR
01.05.2024    105.00 EUR
 
Kouluttaja
 
Osallistujat
maks. 4Täynnä
 
Huomioitavaa
Su 14.4.–19.5. klo 20.00–20.50
Asuuko kotonasi Teinikoira? Tuntuuko, että koiran pentuvaiheen jäätyä taakse kontakti koiraan on kadoksissa, ulkona korvat ovat vaan koristeena ja yhteistyö on hukassa. Hihnassakävely voi olla haasteellista ja toisten koirien ohittaminen vaikeaa. Itsehillintä esimerkiksi ihmisiä kohdatessa tai muissa tilanteissa tarvitsisi ehkä harjoittelua. Myös rauhoittuminen saattaa olla vaikeaa, kun vauhtia on paljon mutta jarruja ei tahdo löytyä.
Jos kuulostaa yhtään tutulta, niin tämä Teinikoirakurssi on tarkoitettu juuri tällaisten arkihaasteiden parantamiseen, kehittämiseen ja harjoitteluun. Teinikoirakurssilla vahvistetaan yhteyttä omistajaan, harjoitellaan itsehillinnän kehittämistä, malttia, hihnassa kulkemista ja rauhoittumista. Kurssille voi tulla myös, vaikka ei olisi käynyt mitään kurssia (esimerkiksi pentukurssia) aiemmin. Suunnittelen harjoitukset siten, että jokaisen koiran lähtötaso huomioidaan eli harjoitukset toteutetaan yksilöllisesti. Kurssi sopii yli puolivuotiaille koirille mutta mitään yläikärajaa ei ole. Jokaiselta kurssikerralta saatte kotitehtäviä ja myös kirjalliset ohjeet harjoittelun tueksi.
Kurssille otetaan neljä koiraa ja kaikki harjoittelevat yhtä aikaa koulutustilassa. Näköyhteyttä toisiin koiriin voidaan aluksi tarvittaessa estää käyttämällä väliseiniä ja koiran voi myös välillä viedä autoon tauolle, jos 50 minuuttia on liian pitkä aika olla koulutustilassa. Pidämme harjoitusten välissä runsaasti taukoja ja silloin harjoittelemme myös rauhoittumista ja käytämme esimerkiksi nuuskumattoja taukojen aikana laskemaan koiran innostunutta mielentilaa rauhallisemmaksi.
Kurssin pituus on 6 harjoituskertaa. Kurssiin liittyvissä kysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä minuun: elina.suoranta@gmail.com tai puh. 040-7623900
Kurssikirjeen saatte noin viikkoa ennen kurssin alkua.
 
Maksu luontoisetupalveluilla sallittu
ei
 
Koulutuspäivät
14.04.
21.04.
28.04.
05.05.
12.05.
19.05.
 
Kurssi on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon.
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.