Hajutyöskentelyn alkeet / jatko

Ajanjakso
25.04. - 23.05.24
 
Ajat
torstaisin, 16:45-17:50
 
Sijainti
Koira-Talli Keuksuontie 12 F
 
Runko
5 käytäntötuntia
 
Hinta
EUR 195.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Kouluttaja
 
Osallistujat
maks. 2Vain yksi paikka jäljellä!
 
Huomioitavaa
Kurssille voit osallistua jos olet jollain muotoa jo tutustunut hajutyöskentelyn alkeisiin. Sopii myös ensikertalaisille, jokaiselle tehdään yksilöllinen harjoitus. Koirille haistelu on lajityypillistä käytöstä ja siksi tämä kurssi sopiikin hyvin kaikille ja kaikenikäisille, karvoihin katsomatta. Tällä kurssilla koira pääsee toteuttamaan luonnollista käytöstään ja te saatte yhteistä kivaa tekemistä!
Hajutyöskentelyn jatkoryhmässä jatketaan hajutyöskentelyyn tutustumista etsien esim hydrolaattia (eucalyptus/laventeli/laakerinlehti), kongia tai vaikkapa kanttarellia. Voit itse valita etsittävän hajun. Työstetään omalle koiralle sopivaa palkkaamista ja ehdollistetaan koiraa etsittävään hajuun sekä harjoitellaan koiran käytöksen ja ilmaisun vahvistamista palkkasanaa tai -merkkiä käyttäen.
Kurssilla on maksimissaan neljä koiraa, ja koirat harjoittelevat yksitellen ilman häiriötä. Hallissa ei ole muita koiria samaan aikaan, koko halli on varattu tämän ryhmän käyttöön. Yhden koiran harjoitellessa toiset koirat odottavat omissa autoissaan. Huolehdittehan, että koiralla on autossa turvallinen olo, se on häkissä tai veräjän takana sekä ilmanvaihto ja lämpötila kunnossa! Omistajat voivat halutessaan seurata toistensa koulutushetkiä, sivusta seuraamalla saa itsellekin paljon vinkkejä!
Kaikki koulutus tapahtuu positiivisen vahvistamisen avulla sekä palkkioita käyttäen iloisella mielellä! Paljon nameja ja muutama lempilelu mukaan.
Kouluttaja lähettää kurssikirjeen alkuohjeineen hieman ennen kurssin aloitusta. Kouluttajan yhteystiedot: anu@elainkouluhop.fi, puh. 0400 786 224 / Anu.
 
Maksu luontoisetupalveluilla sallittu
ei
 
Koulutuspäivät
25.04.
02.05.
09.05.
16.05.
23.05.
 
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.