Vilma Harjola
Agilitykouluttaja, hooperskouluttaja

Olen Vilma. Olen koko ikäni ollut eläinten parissa. Tällä hetkellä laumassamme elelee koiria, kissoja, kanoja, poneja ja lampaita.
Olen harrastanut agilitya 14 vuotta. Kilpaillut vuosien varrella eri rotuisilla koirilla myös arvokisatasolla. Minulla on tulostililläni useampi agility- tai hyppyvalio, piirimestaruusmitaleita, Avo-SM kulta.  Olen suorittanut Suomen Agilityliiton AVA1 apuvalmentajakoulutuksen. Sekä osan AVA2 valmentajakoulutuksen moduuleista. Olen innostava ja monenlaisten ihmisten ja koirien kanssa juttuun tuleva kouluttaja. Perheestämme 3/4 harrastaa koiralajeja. Valmennan tytärtäni agilityssa. Junnut ovat erityisen lähellä sydäntäni. Olen kouluttanut agilitya yrittäjänä vuodesta 2016.
Hoopersia olen harrastanut muutaman vuoden. aloitin aika pian kun laji rantautui suomeen. Olen valmentautunut käytännön treeneissä ja erilaisilla luennoilla, sekä käynyt yli vuoden mittaisen Navigate Your Dog nettikurssin.
Tässäkin lajissa pidän erittäin tärkeänä hyvää ja järjestelmällistä alkuopetusta, jossa koiran motivaatio on kohdillaan ja oppimisesta saadaan irti mahdollisimman paljon.



Lämpimästi tervetuloa hooperskursseilleni!






Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.