Yrityksestä
Koira-Talli on 2023 perustettu koiraurheiluhalli hyvän mielen koulutuksiin ja koiraharrastuksiin. Koira-Tallin ajatus on koota yhteen alan parhaita ammattilaisia kouluttamaan ja valmentamaan, sekä koira-harrastajia nauttimaan viihtyisästä hallista ja hyvän mielen kursseista! Voit varata hallia myös itsellesi ja koirallesi, ja tulla harjoittelemaan silloin kuin sinulle sopii.

Yrityksemme perusta:

Yhteistyö

Yhteistyö on Koira-Tallin perusta. Yhteistyö on voimaa, ja kokoaa samanhenkiset koiralähtöiset kouluttajat sekä hyvänmielen harrastajat yhteen.
Monipuolinen ja laaja tarjonta palvelee asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Myös yhteistyö asiakkaidemme kanssa on yksi tärkeistä arvoistamme.

Koiralähtöisyys

Koiralähtöisyys ja tieteeseen perustuva eettinen kouluttaminen on Koira-Tallilla kaiken lähtökohta. Koiria koulutetaan vain palkkioilla, ja koiran tunnetila huomioiden.
Jokainen koira on yksilö ja kouluttaminen lähtee tästä.

Avoimuus

Toimintamme on avointa ja läpinäkyvää. Toimintamme on myös aina perusteltua eli asioita ei vaan tehdä, vaan niihin löytyy perusteet.

Osaaminen

Kouluttajamme ovat eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittaneita ja sitoutuneet Suomen Eläintenkouluttajat ry:n eettisiin sääntöihin.
Koulutamme itseämme myös jatkuvasti, että pysymme ajantasalla nykyaikaisesta ja tutkittuun tietoon ja tieteeseen
perustuvasta kouluttamisesta ja koirien käsittelystä.

Lämminhenkisyys

Meille jokainen saa tulla juuri sellaisena kuin on.
Meillä ei tarvitse hävetä omaa tai koiran osaamattomuutta.
Toimintamme perustuu myös ihmisten osalta positiiviseen vahvistamiseen. Sinä olet meille tärkeä!

Koira-Talli Oy
Keuksuontie 12 F 04220 Sipoo
3350910-2
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.