Nosework ja hajutyö, kantarellikoira   
Tule hajutyöskentelyn jännittävään maailmaan!

Koiralle haistelu on tärkeää lajityypillistä käytöstä, joka tuottaa niille hyvinvointia. Mikä onkaan mukavampaa kuin mahdollistaa koiralle kiva harrastus joka vie omistajatkin mukanaan!

Meillä on ammattilaisten ohjaamia kursseja hajutyön perusteista hajutyövalmennukseen. Nosehajujen lisäksi koulutamme kaikkia muitakin hajuerottelutehtäviä ja hajujen tunnistamista, mm. kantarellia, kongia tai mitä vain.

Kouluttamassa hajutyön maailmassa Anu Lipponen, Nina Lekkerimäki ja Mika Lekkerimäki, Anna Piitulainen, sekä Miikka Ounila ja Jore Tuomiranta joiden erikoispäivät löydät omasta kategoriasta https://www.koiratalli.fi/fi/koulutus/miikka-ounilan-ja-jore-tuomirannan-hajutyovalmennus 

Lisäksi tarjoamme koulutusta hakuun, jälkeen ja esine-etsintään ammattitasolla. Lisätietoa löydät linkistä https://www.koiratalli.fi/fi/koulutus/pelastuskoira-haku-jalki

Koira-Tallilla ollaan erikoistuttu hajutyöskentelyn maailmaan, hajuerotteluun ja etsintään!

Joren ja Miikan jatkavan hajutyövalmennuksen ryhmiin on elokuusta alkaen vapaana yksi paikka kumpaankin. Ota yhteyttä info@koiratalli.fi lisätietoja varten.

elokuu
syyskuu