ARKITAITOJEN ABC- VAKKARIRYHMÄ

Kategoria
 
Ajanjakso
02.05. - 30.05.24
 
Ajat
torstaisin, 19:00-19:50
 
Sijainti
Koira-Talli Keuksuontie 12 F
 
Runko
5 käytäntötuntia
 
Hinta
EUR 150.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Kouluttaja
 
Osallistujat
maks. 1Täynnä
 
Huomioitavaa
ARKITAITOJEN ABC- VAKKARIRYHMÄ
RYHMÄÄN VAPAUTUU YKSI PAIKKA toukokuulle 2024! Ryhmä kokoontuu kevätkaudella 2024 torstaisin klo 19–19.50 Koira-Tallissa. Kurssilla vahvistamme koiran ja omistajan välistä yhteistyötä sekä kontaktia, käymme läpi erilaisia tekniikoita, joita voidaan hyödyntää kaikenlaisissa arjen tilanteissa, esim. hihnakävelyssä, luoksetulossa, ihmisten tervehtimisessä, käsittelyssä, paikalleen rauhoittumisessa, jne. Voidaan tutustua myös esim. hajutyöskentelyn/noseworkin maailmaan joillain kerroilla. Kurssilaiset voivat halutessaan itse päättää, mihin käytökseen haluavat apua tai mitä haluatte milläkin kerralla tehdä, voimme tarttua kaikkiin toiveisiin ja muokata sisältöä täysin sen mukaisesti!
Tutustumme tarkemmin erilaisiin vaihtoehtoihin virikkeistä ja leikeistä sekä peleistä, joita voitte käyttää arjessa koiranne kanssa koiran lajityypillistä käytöstä mukaillen. Pureudumme omaehtoisen käsittelyn maailmaan, joista on kotona apua esim. kynsienleikkuussa, harjauksessa ja kaikenlaisessa käsittelyssä. Leikimme, pelaamme ja koulutamme, erikseen -> yksi koira hallissa kerrallaan ja yhdessä -> kaikki koirat hallissa (jos se on koirille ok). Kurssille ei vaadita pohjataitoja, kouluttaja Anu opastaa teitä henkilökohtaisesti. Kaikki koulutus tapahtuu positiivisen vahvistamisen avulla sekä palkkioita käyttäen. Emme käytä pakotteita ja teemme kaiken koiralähtöisesti sekä koiran etu edellä. Työstetään omalle koiralle sopivaa palkkaamista ja sekä harjoitellaan koiran käytöksen vahvistamista palkkasanaa tai -merkkiä käyttäen. Haemme rentoa ja iloista mieltä, sekä koiralle että omistajalle, ryhmähenkeä hyödyntäen! Muut voivat halutessaan seurata toistensa koulutushetkiä ja voimme erilaisissa harjoituksissa (esim. häiriöissä) hyödyntää toistemme apua.
Ryhmään otetaan max 4 koirakkoa, hinta 30 € / kerta. Kouluttajan yhteystiedot elainkouluhop@gmail.com, puh. 0400 786 224 / Anu. Kysy lisätietoja tarvittaessa!
 
Maksu luontoisetupalveluilla sallittu
ei
 
Koulutuspäivät
02.05.
09.05.
16.05.
23.05.
30.05.
 
Kurssi on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon.
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.